La Policia Local i Nacional no han pogut evitar la crema de contenidors a Palma

La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Angèlica Pastor, ha demanat ajuda a la ciutadania per localitzar el piròman 

Quasi un més després del darrer episodi de crema de contenidors, Palma s'ha despertat aquest matí amb un nou episodi. Aquesta vegada s'han incendiat quatre contenidors més al carrer Ramón y Cajal de Palma. Amb aquests, la xifra de contenidors cremats ja supera els 250.

Després de conèixer la notícia, la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Angèlica Pastor, ha demanat ajuda a la ciutadania per localitzar el piròman. La regidora ha reconegut que tots els esforços fets per la policia local, que treballa de forma conjunta amb la policia nacional, han resultat infructuosos. Precisament una patrulla ha estat treballant aquest vespre, però no ha pogut evitar l'incendi. 

La regidora ha explicat que el piròman és una persona que coneix bé Palma ja que no deixa cap tipus de rastre. A més, ha concretat que la seva forma d'actuar fa que sigui molt difícil localitzar-lo ja que tira un artefacte que no s'incendia immediatament.  

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF