Condemnen a 25 anys de presó l'home que va cremar viva la seva parella a Alcúdia

Segons ha informat 'Diario de Mallorca', el jutge també li ha prohibit apropar-se al seu fill durant 30 anys

Condemnen a 25 anys i 8 mesos de presó l'home que l'any 2016 va cremar viva la seva dona al seu domicili d'Alcúdia. Segons ha informat 'Diario de Mallorca', l'Audiència de Palma l'ha condemnat per assassinat, incendi amb perill per a la vida de les persones i per lesions dins l'àmbit familiar.

El mes d'octubre el jurat popular va declarar l'home culpable dels fets i ara s'ha dictat la sentència. A més de la condemna de presó, el jutge ha prohibit a l'home acostar-se al seu fill durant 30 anys i li lleva de manera definitiva la pàtria potestat del menor. També haurà d'indemnitzar els perjudicats  amb 200.000 euros.

Els fets varen succeir el 28 de juny del 2016, després de mantenir una discussió i que ella li digués que no volia viure més amb ell, tot i que va accedir que continuàs vivint a la finca. L'acusat se'n va anar i a les 6.30 h de l'endemà va comprar un litre de benzina i va tornar a la casa amb l'objectiu de posar fi a la vida de la dona.

L'home va aconseguir entrar a la casa i va anar al dormitori on hi havia la dona amb el seu fill, de 22 mesos, i va pegar foc a la seva dona, a qui provocà cremades en el 80% del cos. La víctima va salvar la vida del seu fill botant per una finestra i dirigint-se a casa dels seus familiars. Després d'estar un parell de setmanes a l'hospital Vall d'Hebron i de diferents intervencions quirúrgiques, la dona va acabar morint.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF