El TSJIB admet a tràmit un recurs d'Habtur contra la zonificació del lloguer turístic de Mallorca

L'associació ha presentat una demanda similar contra la zonificació de Palma 

La Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha admès a tràmit el recurs contra la zonificació del lloguer turístic de Mallorca feta pel Consell Insular que presentà l'associació Habtur i que en demana la paralització.

Des de l'entitat reconeixen que estan pendets d'un recurs similar contra la zonificació de Palma i asseguren que tenen previst donar tots els detalls en una roda de premsa, en tenir tota la informació. 

Habtur va presentar el recurs aquest estiu contra la zonificació després que el ple del Consell l'aprovàs de forma definitiva el passat mes de juliol juntament amb el Pla d'Intervenció d'Àmbits Turístics (PIAT) 

En declaracions anteriors, el president d'Habtur Joan Miralles ja havia senyalat que les restriccions que es feien eren "excessives" especialment a zones costaneres. Pel que fa a la zonificació de Palma, l'associació del lloguer turístic criticà que es discriminassin els plurifamiliars -el lloguer a pisos- prohibit a tota la ciutat. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF