Societat 03/05/2023

50 escoles de les Balears participen en les proves TIMSS

Es tracta d'un estudi internacional en el qual s'avaluen les competències en matemàtiques i ciències dels alumnes de quart de Primària

ARA Balears
1 min
Un grup d'alumnes participen en les proves TIMSS.

PalmaLes Illes Balears celebren enguany per primera vegada les proves TIMSS, un estudi internacional amb el qual s'avaluen les competències dels alumnes de quart de primària en matemàtiques i ciències. En total, hi participen 50 centres de les Illes i 526 a escala estatal.

El tret de sortida de les proves s'ha fet aquest dimecres al CEIP Aina Moll i Marquès, un esdeveniment al qual ha assistit el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante. "Les TIMSS es fan per primera vegada a les Balears amb l'objectiu d'obtenir informació actualitzada a escala estatal i internacional, i per ajudar-nos a millorar l'ensenyament i l'aprenentatge de matemàtiques i ciències a la nostra comunitat autònoma", ha considerat Morante.

L'avaluació TIMSS 2023 té una durada total de tres hores, i consisteix en una prova de rendiment que inclou preguntes de matemàtiques i ciències en format digital i quatre qüestionaris de context que s'administren a l'alumnat, a les seves famílies, a la direcció del centre i al professorat de matemàtiques i ciències.

stats