Societat 05/09/2023

Consulta el resultat de la primera adjudicació ordinària d'interins del curs 2023-2024

Enguany és la primera vegada que es veuran els efectes del procés d'estabilització, que ha consolidat bona part de les places que fins ara eren d'interins

1 min
Una aula de Primària.

PalmaAquest dilluns s'ha donat a conèixer la primera adjudicació ordinària d'interins del curs 2023-2024, en la qual hi havia en joc 1.828 places entre vacants, baixes i substitucions, segons expliquen fonts sindicals. De les places oferides, "297 no han estat adjudicades", expliquen fonts sindicals, una xifres que "són semblats a les d'altres anys", diu la Conselleria d'Educacuó i Universitats. Aquest ha estat el primer curs d'ençà que s'ha fet el concurs de mèrits, que ha permès estabilitzar la plaça a molts interins, que han passat a ser funcionaris de carrera. La primera adjudicació es pot consultar en aquest enllaç.

Precisament, aquest cap de setmana passat s'ha donat a conèixer el llistat d'interins estabilitzats que han renunciat a la plaça. Són 31 els afectats, i l'especialitat amb més vacants rebutjades és Llengua Catalana i Literatura. La segueixen Tecnologia, amb cinc; Matemàtiques, amb quatre; Geografia i Història, amb tres, i altres especialitats, amb dues i una vacant, respectivament.

Els interins poden haver triat estar disponibles a totes les Illes Balears o només a una illa, en funció de les seves preferències. Ara bé, si se'ls assigna una plaça i després s'hi renuncia, arriba la penalització. Els docents que renunciïn a la plaça queden fora de la llista durant dos anys.

stats