Societat 13/07/2019

CCOO reclama mesures al Govern per evitar les agressions als professionals del 061

El sindicat remarca que la situació d'inseguretat d'aquests treballadors augmenta a l'estiu

Ara Balears
1 min
Ambulància del 061

PalmaDes de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de Comissions Obreres condemnen les agressions al personal del 061 del Servei de Salut i exigeixen a la Conselleria de Salut que prengui mesures per evitar la inseguretat d'aquests professionals.

Davant els continus atemptats que estan patint els tècnics i facultatius del 061, el personal d'urgències hospitalàries i d'atenció primària, a més del personal administratiu que atén els usuaris del Servei de Salut, la FSS CCOO manifesta la seva indignació davant la falta de mesures de seguretat dels professionals.

"Els professionals de la sanitat pública han de sentir-se protegits en els seus llocs de feina i per a això és necessari que des de la Conselleria de Salut, la direcció de Recursos Humans i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de l'IB-Salut estableixin les mesures de prevenció" que correspongui, assegura el sindicat en un comunicat. Alhora, remarquen que aquesta situació d'inseguretat augmenta en temporada estival i que s'està convertint en habitual.

CCOO ha denunciat públicament i de manera reiterada davant els comitès de Seguretat i Salut dels diferents sectors sanitaris de l'IB-Salut la falta de protecció dels professionals que fan la feina de cara al públic.

stats