Salut i nutrició 18/11/2021

L'IB-Salut limita l'accés al Mateu Orfila arran de l'augment de contagis

Les normes es revisaran cada setmana en funció de la situació epidemiològica

Iván Martín
1 min
Imatge de l'hospital Mateu Orfila de Maó.

MAÓL'àrea de Salut de Menorca ha anunciat aquest dijous la reducció a un acompanyant de les visites a pacients ingressats a l'hospital Mateu Orfila de Maó, a causa de l'increment de contagis per covid-19 a l'illa.

D'altra banda, s'ha restablert un horari de visites que serà efectiu de dilluns a diumenge, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Així, els pacients ingressats només podran rebre la visita d'un acompanyant per dia, excepte aquells que es trobin a la recta final de la vida, pediàtrics, dependents, embarassades i comares. A més, a les consultes externes també es redueix a un acompanyant per pacient.

Les noves normes seran revisades cada setmana en funció de la situació epidemiològica. A Menorca hi ha 266 casos actius per coronavirus i 252 en seguiment per les Unitats Volants d'Atenció al Coronavirus (UVAC), mentre que 4 persones es troben ingressades a planta de medicina interna i 4 a la Unitat de Cures Intensives (UCI). També hi ha 6 professionals sanitaris infectats i en seguiment per Salut Laboral.

stats