Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

Josep Roca

Sommelier

L'ESTIU PER A MI ÉS INTENS perquè sóc al restaurant. En aquesta època el tenim ple a vessar tots els dies, fins i tot els caps de setmana, en què hi ha molta afluència de gent per la celebració de diferents actes, com els concerts de Cap Roig i els banquets de casaments.

L'únic parèntesi que faré aquest estiu serà la setmana que va del 18 al 26 d'agost. Dels dies que estaré de vacances tinc previst passar-ne dos fora de Catalunya. Faré un viatge a Escòcia per aprendre coses noves sobre el món del whisky. La resta de dies me'ls passaré aquí a prop, descansant i anant a la platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols. També podré gaudir de les passejades del camí de Ronda. La resta de temps lliure que tinc el dedicaré a cuinar, encara que siguin vacances, i també a llegir.

Jo sóc de les persones partidàries de quedar-me a prop quan tinc festa. La veritat és que com que sóc fora durant gairebé tot l'any tinc ganes de quedar-me a casa, al costat de la família i també dels amics. Els dies que tinc vacances els aprofito per buscar la tranquil·litat que potser durant l'any em costa més trobar per la feina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF