Publicitat
Publicitat

Lohan i la seva llista d’amants: una confessió a mitges

El 7 de març la controvertida actriu Lindsay Lohan va passar pel late show de Jimmy Fallon i va assegurar que era “una persona nova”. Volia deixar enrere així la seva etapa destralera, farcida de problemes amb les drogues i affaires fugissers. Però la revista In Touch li va posar difícil consolidar aquest canvi d’imatge quan, fa unes setmanes, va publicar una llista manuscrita per l’actriu on apareixien fins a 36 noms (i cognoms) d’homes que eren presumptes amants que havia tingut. Entre els assenyalats n’hi havia alguns de feliçment casats (com a mínim en aparença), que la publicació no ha revelat per por de les represàlies legals.

Entre els noms que sí que s’han revelat hi ha personatges com Adam Levie, Zac Efron, Justin Timberlake, James Franco i Joaquin Phoenix. Aquest full de paper ha fet ballar Hollywood uns quants dies però no va ser fins dijous que Lohan va reconèixer que sí, que la relació de noms la va escriure ella. Ara bé, per curar-se en salut va explicar que ni confirma ni desmenteix que hagi compartit llit amb cap dels noms de la llista.

Lohan va voler-se explicar al programa Watch what happens live : “Ara em posaré seriosa per un moment. Això era durant el meu cinquè pas a alcohòlics anònims. I algú va fer-li una fotografia. Era un paper molt personal i és molt desafortunat que hagi aparegut”. En el programa de dotze passos per superar l’alcoholisme, el cinquè pas correspon a admetre, davant d’un mateix i dels altres, tots els errors comesos.

Tot i això, segons va informar en aquell moment In Touch, la llista va ser escrita fa temps, en una festa celebrada el 30 de gener del 2013 a l’Hotel Beverly Hills. “Ella intentava impressionar les seves amigues amb la llista, i quan va acabar la va deixar de banda”, explicava una font a la publicació, que detallava com, entre nom i nom, l’actriu es prenia temps per pensar, “com si s’hagués d’enrecordar de quins noms eren”.

Altres personalitats famoses que hi apareixen són Colin Farrell, Evan Peters i Wilmer Valderrama. També hi apareix el desaparegut Heath Ledger. In Touch ha publicat una fotografia de la llista, però amb divuit noms difuminats.

L’aparició de la llista coincideix amb les negociacions que està mantenint Lohan amb l’editorial Harper Collins per escriure les seves memòries. Ella demana un milió de dòlars i el seu agent ha assegurat a diferents editorials -de moment sense èxit- que el llibre generarà unes vendes de cinc milions. Una font citada pel New York Post atribuïa les reticències a tancar el contracte als dubtes que genera l’actriu: “Hi havia interès, però tothom s’ha fet enrere. Hi ha dubtes que pugui complir amb el lliurament”. Lohan ha aprofitat la seva última estada en un centre de rehabilitació per escriure un diari.

D’altra banda, ara Lohan prepara un programa que durà el seu nom per a la cadena d’Oprah Winfrey. I ha explicat que Winfrey l’ha ajudat molt a deixar enrere el seu estil de vida salvatge. En l’entrevista televisada de dijous explicava que aprofitarà la seva participació en el programa per explicar més detalls sobre el paperet que ha tingut entretingut els periodistes del cor americans unes quantes setmanes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF