Publicitat
Publicitat

Chris Martin assumeix les culpes del seu divorci

El cantant i l'actriu Gwyneth Paltrow es van separar de mutu acord i ho van anunciar també de manera conjunta a través d'un comunicat

El cantant Chris Martin i l’actriu Gwyneth Paltrow es van separar de mutu acord i ho van anunciar també de manera conjunta a través d’un comunicat. Des de llavors, finals de març, cap dels dos havia aprofundit en el tema ni en les causes de la ruptura d’una de les parelles més consolidades del panorama rosa dels EUA.

Ara Martin ha trencat el silenci amb una entrevista a la BBC Radio 1. El vocalista de Coldplay no es declara obertament culpable de la ruptura però sí que reconeix que alguns dels seus problemes personals haurien pogut fer miques una relació que ja feia tretze anys que durava.

“No és que el meu matrimoni hagi inspirat directament les noves cançons [del pròxim disc de Coldplay, Ghost stories ], però és veritat que la nostra música sempre reflecteix els processos que travessem a tots els nivells de la vida. En el meu cas, el disc projecta aquesta incapacitat que tinc per valorar i treure el màxim profit de totes les coses bones que m’han passat a la vida. Pots estar amb la persona més meravellosa del món, però si en el teu interior et sents confós i desorientat, és molt complicat que una relació funcioni”, ha explicat l’artista, fent una clara al·lusió al seu extint matrimoni.

Però les declaracions del cantant no s’han quedat aquí. “La veritat és que porto dos anys en què la meva vida és un desastre, sobretot perquè em costa interactuar amb tot el que abans definia la meva existència. Em costa transmetre emocions i rebre estímuls del que m’envolta. No puc culpar ningú de les dificultats que he hagut d’afrontar durant aquest temps: el que he de fer és dur a terme canvis radicals per no caure en una deriva d’autodestrucció”, explica. Chris Martin i Gwyneth Paltrow tenen dos fills en comú, Apple i Moses.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF