Publicitat
Publicitat

Atresmedia amenaça de treure GolT de la TDT

El conseller delegat d’Atresmedia, Silvio González, va explicar ahir que té la intenció de recuperar “com a molt tard el desembre del 2015” la llicència de TDT que té llogada a GolT, el canal de futbol de pagament que gestiona Mediapro. El grup persegueix amb aquesta maniobra poder recuperar un canal dels tres que, en virtut d’una sentència del Suprem, ha de tancar abans del 6 de maig (i que ja ha anunciat que prescindirà de La Sexta 3, Xplora i Nitro).

Des de Mediapro han explicat que confien que es pugui trobar una solució perquè Antena 3 continuï competint en nombre de canals i, alhora, GolT pugui seguir emetent. En aquest sentit, han recordat: “GolT té un contracte en vigor amb Atresmedia i el contracte estableix els mecanismes necessaris per a la seva renovació a partir del 2016. Mediapro té la intenció de fer servir aquests mecanismes i, per tant, no preveu en cap cas la rescissió unilateral”.

González ha explicat que el tancament dels tres canals no comportarà aquest any cap pèrdua econòmica, ja que ingressaven tants diners com costaven. I ha xifrat en 25 milions d’euros el pressupost anual de tots tres, comptant continguts i cost d’antena.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF