Publicitat
Publicitat

Antena 3 prepara una comèdia a base de celebracions familiars

Lluís Homar i Yon González buscaran una nena a ‘Bajo sospecha’

Antena 3 afegirà aviat una nova comèdia a la seva oferta de sèries. La productora Doble Filo, responsable de l’últim èxit de la cadena en l’àmbit de l’humor, Vive cantando -que tornant de Setmana Santa començarà a rodar la segona temporada-, ja treballa en la producció de la sèrie Algo que celebrar, una ficció familiar amb un plantejament original: en comptes de seguir l’evolució dels personatges dia a dia, cadascun dels tretze capítols de què constarà la primera temporada posarà el focus sobre una gran celebració en què es reuniran pares i fills, però també avis, oncles, sogres, nebots i cunyats. En el fons, doncs, els espectadors s’aniran retrobant amb els personatges de la mateixa manera que ho fan amb molts dels seus familiars: un cop de tant en tant, en casaments, aniversaris, comunions, dinars de Nadal o funerals.

“Com en les millors famílies (i fins i tot algunes de les pitjors), l’amor incondicional entre avis i néts, la complicitat entre cosins i l’escot de la cunyada conviuran necessàriament amb enveges, rivalitats absurdes, absències notables i retrets callats durant anys a l’espera del moment més inoportú per ser deixats anar”, explica a la seva web el grup Secuoya, al qual pertany Doble Filo. Segons la productora, la previsió és que la sèrie s’estreni aquest mateix any, tot i que de moment no ha transcendit el nom de cap dels actors que hi participaran ni dels membres de l’equip tècnic.

Greu conflicte familiar

La família també jugarà un paper clau en l’altra gran producció que prepara Antena 3, tot i que en aquest cas el to s’allunyarà molt de la comèdia, ja que el nucli de l’argument serà la desaparició d’una nena de set anys el dia de la seva primera comunió. Segons avançava El Mundo, tots els personatges tenen clar que el responsable de la desaparició ha de ser algun dels assistents a la festa, és a dir, un familiar de la criatura. Per tant, la policia decideix infiltrar dos agents al poble on vivia la nena desapareguda, i on viuen la majoria de sospitosos, amb l’objectiu d’intentar esbrinar qui pot ser el culpable i, sobretot, localitzar la víctima.

Antena 3 i la productora Bambú treballen en aquesta nova ficció des de finals de l’any passat i tenen intenció de començar a rodar al juny. El càsting encara s’ha d’acabar de definir, però l’ARA ha confirmat alguns dels noms que formaran part del repartiment: Lluís Homar -un clàssic de les col·laboracions entre Bambú i Antena 3, després d’haver treballat tant a Hispania com a Gran Hotel - serà el cap de l’equip policial que portarà la investigació sobre la desaparició, i Yon González -protagonista de Gran Hotel - serà un dels agents infiltrats al poble. Pedro Alonso -que també apareixia a la sèrie d’època- i Armando del Río seran, respectivament, el pare i l’oncle de la nena desapareguda. La mala relació entre els dos homes farà que l’oncle es converteixi immediatament en l’objectiu de totes les sospites.

La sèrie, que s’havia de titular en un primer moment Sin pruebas, finalment s’anomenarà Bajo sospecha, tindrà com a productor executiu Ramón Campos, que fa set anys ja va fer-se càrrec de Desaparecida, una ficció de TVE amb un plantejament molt semblant.

Ángela Molina, a la segona de ‘Velvet’

Antena 3 ja perfila les noves temporades de les sèries que té en cartell. Destaca Velvet, que gràcies a la bona rebuda que ha tingut ja fa dies que va renovar, tot i que només s’han emès la meitat dels capítols de la primera temporada. Segons Fórmula TV, a la nova etapa, que serà emesa a la tardor, s’hi incorporarà Ángela Molina. Amaia Salamanca i Diego Martín continuaran també a la segona temporada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF