Publicitat
Publicitat

VELA - TROFEU PRINCESA SOFIA

El fort vent i el portaavions ‘Harry S. Truman’ marquen la jornada

El fort vent que va bufar ahir a la badia de Palma i la mastodòntica presència del portaavions nuclear nord-americà Harry S. Truman, el qual va obligar a modificar els camps de regates, marcaren el desenvolupament de la jornada en la 45a edició del Trofeu Princesa Sofia de vela olímpica, la penúltima etapa de la ISAF Sailing World Cup.

El vent va provocar nombrosos bolcs i augmentà la dificultat per als regatistes, i impedí la competició en alguna classe, com el 470. Així, la mallorquina Marina Gallego i la seva companya, la murciana Fátima Reyes, continuen a la tretzena posició. La resta de categories regatejaren amb vents durs, fins als 25 nusos, grans onades i pluja.

En 49er, els de Santander Diego Botín i Pablo Turrado se sobreposaren a les dures condicions per pujar un lloc a la classificació provisional. Firmaren dos setens i ara són en la quarta posició, a només dos punts del podi provisional, en què continuen comandant els neozelandesos Peter Burling i Blair Tuke.

En Nacra 17, el fort vent també va provocar escenes extremes i Iker Martínez i Tara Pacheco perderen una posició. Avui, les flotes d’or disputaran les regates que decidiran les 10 embarcacions que lluitaran en les Medal Race.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF