Publicitat
Publicitat

Les penyes surten a atacar els jugadors el dia abans del partit

Els veuen “indignes”, com uns directius “ineptes, prepotents i covards”

A poc més de 24 hores per al transcendental partit que el Mallorca disputarà avui a Vitòria davant l’Alabès, el club va esclatar definitivament en el seu vessant social, fruit de la permanent crisi institucional, els pèssims resultats esportius i la manca d’actitud mostrada per la plantilla davant això. Els representants de les penyes atacaren duríssimament, per primer pic, els jugadors. Ara caldrà veure si això té alguna conseqüència sobre la plantilla amb vista al partit d’avui i el que resta de campionat.

Els grups més radicals d’animació, Supporters i Fills del Sitjar, amb el suport explícit de la Federació de Penyes Mallorquinistes, convocaren ahir una roda de premsa a Son Moix en què, a través d’un comunicat, qualificaren d’“indignes” tant els membres de l’actual consell d’administració com els jugadors de la plantilla, expressaren el seu “profund malestar i tristesa” per “haver de suportar” que siguin aquests els que ara representen el club.

“Que se’n vagin”, exigiren els penyistes en una roda de premsa en la qual hi foren, entre d’altres, el president dels penyistes, Miquel Mesquida, i l’històric Toni Tatxa. “Ni un sol dels jugadors actuals seria mereixedor de ser ni tan sols reserva de les plantilles que ens van representar amb tanta casta i orgull només uns anys enrere”, continuava el comunicat. “Si és necessari”, reclamen, “que juguin els al·lots del Mallorca B”, s’hi afegia.

El detonant pels representants de la massa social del Mallorca en contra de la plantilla ha estat que l’entrenador, Lluís Carreras -a qui els penyistes no esmentaren-, suspengués dimarts l’entrenament pel que considerà manca d’actitud dels jugadors. Però els membres del consell d’administració no en sortiren millor parats. Les penyes els consideren uns “ineptes, prepotents i covards”, i els adverteixen que “mai no recuperareu l’honor i la vergonya que heu perdut”.

Així les coses, reclamen la dimissió de tots els directius i un “sanejament” de la plantilla. També la unitat de l’afició davant la delicada situació. I adverteixen que “si no hi ha canvis en un futur molt proper, expressarem el nostre malestar amb un altre tipus d’accions i actuacions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF