Portada 12/10/2014

Bauzá i Isern: o tu o jo

2 min

LA SITUACIÓ està complicada en el Partit Popular de Palma. Conten que José Ramón Bauzá ja no ho ha pogut dir més clar: o Mateu Isern o jo. Diuen que el president no perdona a l'actual batle que no s'hagi posat al seu costat en els moments que ha tingut bona part de la ciutadania en contra seva, que ha estat tota la legislatura. I comenten, sobretot, que Bauzá no pot pair que Isern es pugui passejar tranquil·lament per on vulgui, mentre que ell no pot anar on hi ha més de tres persones reunides, amb o sense carnet. És més, asseguren que el fet que Mateu Isern intentàs aturar-li un poc els cops durant el recorregut de la Nit de l'Art encara el va enervar més, si és que això és possible.

Al capdavant de la ciutat més gran de les Illes, Bauzá no hi vol ningú que li faci ombra. N'hi ha que diuen que el més net seria que en aquest "o ell o jo" que ha formulat el president balear davant la cúpula del partit, aquesta optàs per Isern. Però aquí és on entra el tercer en discòrdia i un argument que té molt de pes en els grans partits polítics: José María Rodríguez sap que té la militància de Palma controlada (i això no vol dir que tingui els votants populars controlats) i juga la carta més forta: Isern passa del partit i de la militància. I això es paga car.

Aquesta setmana és decisiva per al PP de Palma. Mateu Isern ja va dir que es dóna uns dies per decidir què fer, però és probable que aquest ambient tan hostil i les probabilitats de sortir malparat d'unes primàries no li compensin les ganes que té d'intentar reconquistar la batlia. Asseguren que les apostes de darrera hora es pagaran cares.

stats