Política 03/07/2019

Yllanes, convençut que arribarà a un acord amb Madrid sobre la Llei de canvi climàtic

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, negociarà a Brussel·les un règim especial agrari per a les Balears

Ara Balears
1 min
Juan Pedro Yllanes aquest dimecres en el Consolat de Mar.

PalmaEl vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern, Juan Pedro Yllanes, està "convençut" que arribarà "a un acord amb el govern estatal respecte de la Llei de canvi climàtic i transició energètica". "Hem de convèncer l'Estat que aquesta llei és pionera a Europa", ha subratllat aquest dimecres després de prometre el seu càrrec.

Yllanes ha remarcat que no pensa que Madrid hagi considerat la Llei de canvi climàtic com una "amenaça" de constitucionalitat, sinó que hi ha interposat "un recurs".

Respecte de l'equip de què disposarà, Yllanes ha manifestat que hi ha una part que ja té clara, malgrat que encara no ho ha comentat amb les persones a les quals vol oferir càrrecs. En principi, l'equip es completarà a principi de la setmana que ve.

També ha puntualitzat que parlarà amb els consellers de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, per abordar les parts de les competències que en la passada legislatura els pertanyien i que ara abordarà des de la seva conselleria.

De la Concha vol un règim especial agrari per a les Balears

La nova consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, ha assegurat que aspira a aconseguir un règim especial agrari per a les Balears. "El primer que farem serà negociar-ho a Brussel·les", s'ha compromès.

De la Concha ha explicat que treballarà "amb tots els sectors" perquè "el Govern és per a tots els col·lectius", ha afegit.

La nova consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha.
stats