INCA
Política 01/08/2023

Virgilio Moreno demana a Prohens que el Govern participi en la creació del tercer polígon industrial d'Inca

El batle d'Inca trasllada a la presidenta la necessitat de construir un nou centre educatiu

ARA Balears
2 min
La presidenta del Govern, Marga Prohens, amb el batle d'Inca, Virgilio Moreno

PalmaEl batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha traslladat a la presidenta del Govern, Marga Prohens, la seva voluntat de fer realitat el tercer polígon industrial d'Inca. Moreno ha demanat a l'Executiu autonòmic que participi en el projecte amb una aportació econòmica a través de l'adquisició de terrenys.

Així ho ha expressat el batle en declaracions a mitjans de comunicació després de la reunió mantinguda aquest dimarts al Consolat de Mar, una trobada per "continuar amb l'enteniment" entre les dues institucions i respecte de la qual Moreno s'ha mostrat "satisfet".

Sobre la trobada, Moreno ha assenyalat que "s'han tractat tots els temes que el Govern té en marxa a Inca" i s'ha parlat del futur i d'aquesta legislatura, en la qual "continuarà la lleialtat institucional per poder treballar braç a braç". Cal afegir que en relació amb els temes tractats a la reunió, Moreno ha mencionat l'educació, els serveis que ofereix l'Hospital Comarcal d'Inca o les instal·lacions esportives del municipi, entre altres qüestions.

Sobre aquesta línia, el primer edil d'Inca ha demanat a Prohens la construcció d'un nou centre educatiu, en concret, d'un institut, ja que, com ha indicat, "hi ha una necessitat quant a Educació Secundària al municipi".

Per una banda, en relació amb les inversions del cicle de l'aigua, ha assenyalat que ambdues institucions estan "alineades". Així mateix, també s'han abordat les inversions a través de les subvencions per als municipis per millorar les infraestructures en matèria del cicle de l'aigua. Per altra banda, s'ha tractat el tema de la salut, concretament els serveis de l'Hospital Comarcal d'Inca. Així, Moreno ha indicat la voluntat que aquest continuï amb la política de millorar tots els serveis sanitaris.

Igualment, ha traslladat a la presidenta la possibilitat de descentralitzar els serveis esportius que es duen a terme a Palma amb la creació d'un nou centre de tecnificació esportiva de diferents modalitats a Inca. També ha assegurat que hi ha un "compromís de continuar la feina que es va iniciar des de l'Ajuntament d'Inca fa vuit anys" i ha assegurat que des del Consistori volen que continuï la col·laboració amb el Govern.

Finalment, Moreno ha volgut traslladar un missatge de "tranquil·litat" als residents del municipi, ja que "tant l'Ajuntament com el Govern hi són per treballar i no per mirar colors polítics". El batle ha ressaltat que està "content" perquè Prohens "també s'ha mostrat en aquesta línia".

stats