Política 15/07/2020

Vidal, al Senat, sobre el pla de turisme de les Balears: "El PSIB i el PP no han tingut collons de moure ni un dit"

El senador autonòmic ha reclamat més ajudes per al sector turístic de l'Arxipèlag

Ara Balears
2 min
Vicenç Vidal durant la seva intervenció.

PalmaVicenç Vidal reclama, de nou, un pla de turisme per a les Illes Balears i acusa el PSIB i el PP de "submissió i deixadesa" i de no tenir "collons de moure ni un dit". En la compareixença al Senat, el senador autonòmic ha remarcat en nombroses ocasions que està "emprenyat pel menyspreu a la meva terra" i ha remarcat la necessitat d'aprovar un paquet de mesures perquè les Illes Balears tinguin el pla de reactivació "que es mereixen".

El senador autonòmic ha criticat durament que els senadors del PSIB i del PP balear no donassin suport a la seva proposta d'inclusió de les Illes Balears a una moció del Senat impulsada per un partit regionalista canari, que proposava un pla específic de reactivació de l'activitat turística per a les Canàries. Vidal ha lamentat "el doble discurs" del PP i el PSOE amb relació "a la defensa dels interessos de les Balears", que deixa "qualsevol declaració de la presidenta Francina Armengol o de Biel Company en pur paper banyat". A més, l'ecosobiranista ha criticat el posicionament del partit socialista davant la necessitat d'aprovar aquest nou pla. "El PSIB sembla que oblida que governa a les Balears", ha sentenciat.

Vidal ha recordat que el Partit Popular el titllà de 'turismofòbic', i ara és ell el que ha de sortir en defensa del sector, perquè al PP "li són igual les condicions de vida dels treballadors del turisme de les Balears".

Vidal ha acabat la intervenció manifestant que "avui és un dia bo per a les Canàries i nefast per a les Balears", i ha remarcat que ell continuarà "defensant la ciutadania de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que veurà que el seu PIB cau un 30%, i que no importa per a res al PP i al PSOE".

stats