Política 13/10/2017

Tres detinguts més per les agressions ultres durant la manifestació del Nou d'Octubre a València

La policia comptarà amb l'opinió dels fotoperiodistes per evitar atacs als informadors

Efe
1 min
Una de les agressions dutes a terme durant la manifestació del Nou d'Octubre a València.

ValènciaTres persones més han sigut detingudes per les agressions dutes a terme per grups d'ultradreta als ciutadans que participaven en la manifestació valencianista i d'esquerres del Nou d'Octubre, diada del País Valencià.

Les noves detencions, dues de les quals han sigut practicades aquest matí i l'última a primera hora d'aquesta tarda, s'uneixen a la que va tenir lloc dimecres i per la qual una persona va quedar en llibertat amb càrrecs.

El delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Moragues, ha confirmat que la policia continua amb el visionat de les "imatges, vídeos i tot tipus d'elements d'informació" i que remet de forma contínua tota la informació a la Fiscalia de València.

Acord amb la Unió de Periodistes Valencians

La Delegació del govern espanyol també ha anunciat que la policia comptarà amb l'opinió dels fotoperiodistes perquè "puguin transmetre les seves necessitats per a la cobertura" de manifestacions si entenen que "hi ha perill per a la seva integritat", i així evitar agressions com les que van patir diversos informadors dilluns.

La presidenta de la Unió de Periodistes Valencians, Noa de la Torre, ha agraït la mesura i ha lliurat al delegat un document amb imatges i vídeos sobre les agressions i els seus possibles responsables, i ha assenyalat que també les portaran a la fiscalia.

stats