Política 18/09/2019

El PP demana la compareixença del delegat del govern en funcions pel retard de les ajudes del Llevant

Toni Costa: "Tots els ciutadans de les Illes han de saber què ha passat i què passarà amb aquestes ajudes tan necessàries”

Ara Balears
1 min
Sant Llorenç rep una onada de solidaritat

PalmaEl portaveu adjunt del grup parlamentari popular, Toni Costa, ha anunciat, després de la reunió de la junta de portaveus, que han sol·licitat la compareixença urgent en la Comissió d'Assumptes Institucionals del delegat del govern en funcions per informar de la situació en què es troben les ajudes que va disposar el govern espanyol a conseqüència de la catàstrofe produïda a la zona de Llevant el mes d'octubre del 2018 i que encara no han arribat.

Costa ha explicat que “el PP registrarà avui mateix aquesta sol·licitud de compareixença urgent, perquè no podem continuar sense conèixer els detalls d'unes ajudes que haurien d'haver arribat ja. Els pagaments no s'han fet, ni s'han resolt encara, només se n'ha anunciat la tramitació després de la denúncia del Partit Popular”.

“Tots els ciutadans d'aquestes illes, i especialment els de les zones afectades, han de saber què ha passat i què passarà amb aquestes ajudes tan necessàries”, ha apuntat el diputat del PP.

stats