Organigrama
Política 17/05/2024

Sebastián González, nou director general d'Innovació i Transformació Digital

La Conselleria d'Educació es farà càrrec a partir d'ara de les competències de recerca

1 min
El nou director general dInnivació i transformació Digital, Sebastián González.

PalmaSebastián González serà el nou director general d'Innovació i Transformació Digital després de la dimissió del secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, Antoni Carmona. Cal remarcar que l'Executiu ha eliminat la Secretaria Autonòmica i l'ha rebaixat a Direcció General. A més d'eliminar la Secretaria Autonòmica i rebaixar-la a Direcció General, el Govern ha fet un canvi de nomenclatura –Transformació Digital en lloc de Societat Digital– que considera que s'adapta més a la realitat d'aquesta àrea. A partir d'ara, González compaginarà el nou càrrec amb la gerència de la Fundació Bit, que ocupa des de desembre de 2023.

A més, el Govern ha decidit traslladar les competències de Recerca de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació a la d'Educació –a la Direcció General d'Universitats, Investigació i Ensenyaments Artístics, a càrrec de Sebastià Massanet. "Recerca està vinculada a Universitats. Són tasques molt àmplies i no volíem ampliar el personal de la Conselleria. Estava bé que tornàs, sense perjudici que la competència d'Innovació General queda a Economia, Hisenda i Innovació", ha explicat el portaveu de l'Executiu, Antoni Costa.

González (Àvila, 1982) és enginyer tècnic, graduat en Enginyeria de Telecomunicacions i estudiant de màster en Sistemes Intel·ligents. S'ha especialitzat en tres sectors: infraestructures de telecomunicacions, aviació i portuari.

Quant a la dimissió de Carmona per manca de suport per dur a terme la seva tasca, Costa no s'ha pronunciat i s'ha limitat a remarcar que l'exsecretari autonòmic li va comunicar aquest dijous que era per motius personals.

stats