Política 14/06/2023

Sandra Fernández serà la número 2 del PP per Balears al Congrés i Maria Salom concorrerà al Senat

La secretària general dels populars haurà de renunciar a l'acta de diputada del Parlament, ja que era la número 3 de la llista de Prohens

ARA Balears
1 min
La secretària general del PP balear, Sandra Fernández

PalmaLa secretària general del PP de les Balears, Sandra Fernández, serà la número dos per Balears al Congrés a la llista que encapçala el president de la formació a Eivissa i fins ara senador, José Vicente Marí, mentre que Maria Salom concorrerà al Senat per Mallorca. El Comitè Electoral del PP ha aprovat aquest dimecres les llistes electorals per al Congrés dels Diputats i el Senat amb què el PP concorrerà el pròxim 23 de juliol a les eleccions generals.

Després de Fernández, hi ha Joan Mesquida Mayans, Carlos Simarro, Mabel Navarro, Francisco Ferrer, Beatriz Estupiñán i Francisca Ramis. Segons han explicat en una nota de premsa, el criteri utilitzat pel Comitè Electoral per seleccionar els integrants d'aquestes llistes ha estat incloure-hi persones que tenen "amb una extensa trajectòria política, així com una contrastada experiència en gestió pública i en el sector privat, obrint la porta a candidats que pel seu recorregut polític eixamplen i enriqueixen" el projecte que presideix Alberto Núñez Feijóo.

"Aquestes candidatures s'han confeccionat amb unitat i escollint les persones que millor poden servir els ciutadans de les seves respectives circumscripcions, a diferència del que han fet altres formacions polítiques les llistes de les quals han estat marcades per les diferències, els vetos i les quotes" , ha defensat la formació. Pel que fa al Senat, el fins ara diputat Miguel Ángel Jerez lidera la candidatura per Eivissa; Cristòfol Marquès per Menorca, i Maria Salom per Mallorca, seguida de Martí Ángel Torres.

stats