Política 05/12/2022

Rosana Morillo, nova secretària d'Estat de Turisme

La fins ara directora general de Turisme del Govern substituirà Fernando Valdés, cessat per raons personals

1 min
Morillo en la recollida de Premis Fitur 2020-2021

PalmaLa directora general de Turisme, Rosana Morillo, serà nomenada en el pròxim Consell de Ministres secretària d'Estat de Turisme del ministeri de Reyes Maroto. Morillo substitueix així Francisco Valdés, cessat recentment per raons personals. Després del cessament de Bel Oliver al capdavant d'aquesta secretaria el juliol de 2020, les Balears tornen a obtenir-la.

Amb Morillo ja són dos els secretaris d'Estat 'fitxats' al Govern al llarg d'aquesta legislatura, després que l'exconsellera d'Administracions Públiques i exdirectora general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat, Isabel Castro, s'incorporés com a secretària d'Estat de Migracions amb José Luis Escrivá el juny.

Morillo, que no està afiliada al PSIB, va assumir la Direcció General de Turisme el passat 2019, i ha hagut de gestionar el principal motor econòmic de les Balears al llarg de la pandèmia, a més de la fallida de Thomas Cook. S'espera que en els pròxims dies el conseller de Turisme, Iago Negueruela, nomeni la nova persona encarregada de liderar la direcció general.

La presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Maria Frontera, ha celebrat el nomenament de Morillo. "És un reforç molt important per al sector hoteler, perquè és un sector del qual és una perfecta coneixedora", ha subratllat.

stats