Política 27/06/2019

Obren una petició de firmes en línia perquè Vicenç Vidal i Fina Santiago siguin consellers del Govern

La decisió presa per MÉS per Mallorca de no comptar amb Santiago i Vidal per ser consellers ni amb Ensenyat per ser senador ha provocat moltes reaccions a les xarxes

Ara Balears
1 min
Fina Santiago, "perplexa" per la decisió de MÉS que ella i Vicenç Vidal no siguin consellers

PalmaLa decisió presa per MÉS per Mallorca de no comptar amb Fina Santiago i Vicenç Vidal per ser consellers ni amb Miquel Ensenyat per ser senador ha provocat moltes reaccions i no només dels mateixos protagonistes, sinó també a les xarxes socials. Fins i tot, a Change.org han iniciat una petició en línia perquè Vidal i Santiago siguin consellers, ja que "creuen que és una errada política" i se senten "estafats".

Aquesta resposta s'ha pogut veure també a través de Twitter, on alguns usuaris han mostrat el seu malestar davant aquesta decisió, que han qualificat com de "terratrèmol".

Altres usuaris han demanat una assemblea per explicar aquesta decisió i triar els consellers, directors generals i els assessors del partit i han lamentat que Miquel Ensenyat hagi sortit a defensar les polítiques del seu partit en la sessió d'investidura.

La notícia també ha arribat a Tarragona, des d'on un usuari ha lamentat que es "vulguin carregar el millor conseller de Medi Ambient que hem tingut mai".

Altres usuaris han reaccionat bé a la notícia, ja que creuen en una reestructuració del partit "per poder representar els interessos dels mallorquins".

stats