Política 27/11/2013

Rajoy assegura que el 2013 no s'ha destruït ocupació malgrat estar en recessió

Rubalcaba lamenta que es demanin sacrificis als ciutadans quan es donen "generosos sobresous en negre al PP"

M. Eugènia Quetglas
1 min

MadridEl president espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dimecres en seu parlamentària que enguany "no s'ha destruït ocupació, malgrat estar en una situació de recessió". A la sessió de control, quan el líder de l'oposició, Alfredo Pérez Rubalcaba, li enlletgia l'evolució dels sous a Espanya per l'aplicació d'una llei de "l'embut" en la qual els pobres guanyen menys i els rics, més, Rajoy li ha etzibat que, des del seu punt de vista, és millor tenir un increment menor dels sous amb una inflació més baixa que el que passava amb les "polítiques fracassades" del PSOE, que van portar a Espanya a la crisi.

"Què és millor, un augment dels sous del 3% amb una inflació del 3% o una pujada salarial de l'1% amb una inflació del 0,5%?", ha preguntat en veu alta Rajoy per respondre's a ell mateix que la segona opció és "clarament millor".

Rubalcaba ha aprofitat l'ocasió per treure el cas Bárcenas a debat. El líder del PSOE ha etzibat a Rajoy que "demana sacrificis als espanyols" quan, d'altra banda, es donen "generosos sobresous en negre al PP".

stats