Política 26/08/2022

El PSIB insisteix que les Balears necessiten promoció turística per a la temporada baixa

El portaveu dels socialistes, Alfonso Rodríguez, defensa el patrocini al Reial Mallorca per l'impacte amb un club de Primera Divisió

ARA Balears
1 min
Turistes pel carrer de Sant Miquel de Palma

PalmaEl portaveu del PSIB, Alfonso Rodríguez, ha defensat aquest dijous el patrocini al Reial Mallorca i ha insistit que les Balears necessiten "una idea de promoció turística lligada a la temporada mitjana i baixa". En una roda de premsa per comentar l'actualitat política, Rodríguez ha defensat "l'impacte" d'aquest patrocini amb un club de Primera Divisió i ha recordat que els socis del Pacte varen negociar per arribar a un acord. El portaveu també ha reiterat que s'estan cercant "solucions jurídiques i administratives" per complir amb "el compromís que es va adquirir amb el Mallorca".

Rodríguez ha comparegut juntament amb el diputat del PSIB en el Congrés Pere Joan Pons, just l'endemà de la validació del decret de mesures d'estalvi energètic, que es tramitarà com a projecte de llei per incloure-hi esmenes. Ambdós han acusat la presidenta del PP balear, Marga Prohens, de "boicotejar" els ciutadans de les Illes pel seu vot en contra de les iniciatives de l'executiu espanyol. Pons ha argumentat que Prohens ha rebutjat amb el vot negatiu les bonificacions al transport o l'augment de les beques per a estudiants, i ha ironitzat dient que la líder popular es podria dir "senyora no". "Amb qui està el PP balear, a qui defensa?", ha preguntat per part seva Alfonso Rodríguez.

stats