Política 31/05/2021

El PSIB acorda iniciar els tràmits per dissoldre el grup socialista de Búger

També han acordat el nomenament d'una Comissió Gestora provisional fins a la renovació de les assemblees locals

ARA Balears
1 min
Imatge del ple de Búger.

BúgerLa Federació Socialista de Mallorca (FSM) ha acordat iniciar els tràmits per dissoldre el grup socialista de l'Ajuntament de Búger, després d'incorporar la regidora del PP, Coloma Capó, a l'equip de govern. Davant la sol·licitud de baixa de militància dels tres regidors socialistes de l'Ajuntament de Búger, entre els quals es troba el secretari general de l'agrupació socialista del municipi, l'Executiva de la FSM ha acordat també el nomenament d'una comissió gestora provisional fins a la renovació de les assemblees locals.

La Comissió Executiva dels i les socialistes de Mallorca reitera, una vegada més, la voluntat del PSIB-PSOE de formar, estructurar i liderar equips de govern progressistes arreu de la nostra illa. Sent l'alternativa a la dreta, amb projectes oposats i valors diferents. Els Socialistes de Mallorca defensen la importància del diàleg entre les diferents opcions polítiques per tal d'arribar a acords puntuals, beneficiosos per a la ciutadania, però en cap cas, amb un pacte amb la dreta.

El secretari d'organització de la FSM, Miquel Àngel Coll, va explicar la setmana passada que només havia dues sortides: el cessament de la regidora del PP o la baixa de la militància dels tres regidors socialistes i la dissolució del grup socialista a l'ajuntament. "Lamentam la decisió presa pels regidors del grup municipal i els instam a seguir defensant el programa amb el qual es varen presentar a les eleccions, sota les sigles del PSIB-PSOE, i que va obtenir suport majoritari", va recordar Coll.

stats