Tensió en el Parlament balear
Política 18/10/2023

Prohens lamenta que Vox i l'esquerra hagin votat en contra del sostre de despesa, cosa que deixa enlaire els pressupostos

Ha reivindicat que el PP balear ha demostrat la "voluntat de complir els seus acords"

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Marga Prohens, i el vicepresident, Antoni Costa, al ple d'aquest dimarts.

PalmaLa presidenta del Govern, Marga Prohens, ha lamentat aquest dimarts que Vox i l'esquerra hagin votat en contra del sostre de despesa, cosa que deixa enlaire els pressupostos de l'Executiu autonòmic.

En un missatge a les xarxes socials, Prohens ha reivindicat que el PP balear ha demostrat la "voluntat de complir els seus acords" i ha intentat arribar "a un punt de trobada per poder aprovar avui el sostre de despesa, però no a qualsevol preu".

"Ara, esperam que tothom reflexioni i poder tramitar al més aviat possible els pressuposts pel 2024", ha afegit la presidenta.

En el seu missatge, la presidenta també ha dit que el Govern ha duit avui al Parlament el sostre de despesa per al 2024, la passa prèvia als pressuposts del canvi per a les Illes Balears i que "augmenta en 418 milions la despesa en serveis públics al mateix temps que baixa impostos".

Prohens s'ha expressat així en relació amb la jornada parlamentària d'aquest dimarts, que ha estat marcada per la tensió i que ha fet que el PP quedàs en minoria i no hagi pogut aprovar la primera passa per a la tramitació dels pressupostos de la Comunitat Autònoma.

stats