Política 09/07/2023

El PP promet reformar el sistema de finançament després de "cinc anys negres" per a les Balears

El candidat s'hi ha compromès aquest diumenge, en una roda de premsa a Palma

ARA Balears
1 min
El candidat del PP al Congrés, José Vicente Marí Bosó

PalmaEl candidat del PP al Congrés per les Balears, José Vicente Marí Bosó, s'ha compromès aquest diumenge, en una roda de premsa amb motiu de la campanya electoral per a les eleccions del 23 de juliol, a treballar per reformar el sistema de finançament després de "cinc anys negres" en aquest sentit per a les Illes.

"El 23-J és moment de canviar cinc anys negres de finançament per a les Balears. Cinc anys de poca reclamació, d'acotar el cap, per part de qui era la presidenta del Govern, Francina Armengol, davant la paràlisi del president del govern central, Pedro Sánchez, en matèria de finançament cap a la nostra comunitat autònoma", ha valorat el candidat popular, el qual, així mateix, s'ha mostrat conscient dels "grans reptes" que la pròxima legislatura té per endavant i que "el PP vol assumir, perquè vol que es tinguin en compte les necessitats de les Balears en matèria de finançament".

En aquest sentit, Marí Bosó ha assenyalat com un dels compromisos que haurà d'assumir el nou govern –el qual confia que estigui liderat per Alberto Núñez Feijóo– l'avaluació i la reforma del sistema de finançament autonòmic de l'any 2009.

stats