Política 15/12/2020

El PP presentarà una moció per demanar cribratges massius a tots els municipis de les Illes

El president popular a les Balears, Biel Company, ha firmat que, "per no arribar a la situació actual", el Govern hauria d'haver aplicat les mesures "fa un mes"

Ara Balears
2 min
Biel Company, president del PP balear. / ARA BALEARS

PalmaEl president del Partit Popular a les Illes, Biel Company, ha anunciat aquest dimarts al programa Al Dia d'IB3 Ràdio que presentaran una moció per demanar cribratges massius a tots els municipis de les Illes Balears. "S'haurien d'haver fet tests massius per no arribar a la situació actual", ha dit Company, que ha afegit que si el Govern ja preveia que per Nadal venia una altra onada, "les mesures ja s'haurien d'haver aplicat fa un mes".

El líder dels populars a les Balears ha insistit en la mala gestió de la pandèmia per part de la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol. "Han posat un arbre amb llums de Nadal que pareixia el Born en els seus millors dies. Fomenten que hi hagi focus d'atracció de gent i això és incongruent. La situació està mal gestionada i mal explicada. El Govern tanca i confina zones, però no les controla", ha assenyalat Company.

El president del PP ha denunciat la poca presència de l'oposició als mitjans de comunicació. En aquest sentit, Company ha subratllat que "Armengol surt pertot. Els mitjans donen més cobertura al Govern i segurament és normal, però no serà que el PP no surti cada dia a dir coses interessants".

Quant al personal sanitari, el líder del PP ha apuntat que "estan cansats d'aplaudiments hipòcrites". Company ha assegurat que a les Balears hi ha "grans" professionals, però el que fa falta "és que algú els gestioni bé i estiguin motivats, i avui dia no hi estan".

Per altra banda, també ha parlat de la seva reelecció dins el partit: "Faig comptes optar-hi i així m'ho ha demanat Pablo Casado", ha dit Company, que ha assegurat que molta gent de Ciutadans i El Pi està tornant al PP. "Pens a sumar, no a dividir, el més interessant seria sumar forces per aconseguir una majoria de centredreta", ha sentenciat el president del PP.

stats