28M
Política 17/04/2023

El PP de Palma es compromet a solucionar els problemes d'acumulació de posidònia a Cala Gamba

El candidat del partit a la batlia de Cort, Jaime Martínez, ha presentat les seves propostes per millorar el Coll d'en Rabassa

ARA Balears
1 min
El candidat a la batlia de Cort del PP, Jaime Martínez, ha visitat avui el barri del Coll d'en Rabassa.

PalmaEl PP de Palma ha presentat aquest diumenge les seves propostes per millorar el barri del Coll d'en Rabassa. El candidat a la batlia de Cort dels populars, Jaime Martínez, ha visitat la barriada per parlar amb els veïns i comerciants, als qui ha explicat els projectes que impulsarà si governa. En aquest sentit, ha assegurat que es posarà solució als problemes d'acumulació de posidònia a Cala Gamba i la rehabilitació de la Torre d'en Pau.

El candidat a la batlia de l'Ajuntament de Palma ha apuntat que, en els darrers vuit anys, el Coll d'en Rabassa ha sofert una "deterioració considerable" a causa de "l'abandonament i del nul manteniment del barri". En aquest sentit, ha assenyalat el batle de Palma, José Hila, com a "únic culpable" d'aquesta degradació, "per la nul·la gestió".

"L'augment de la inseguretat, la proliferació de pintades vandàliques i la deixadesa de les instal·lacions esportives són un exemple més que a l'esquerra no li importa ni Palma ni els palmesans. És imprescindible fer actuacions que millorin la situació en la qual es troba el barri", ha recalcat.

stats