Política 27/11/2020

El PP reclama més de 15 milions en inversions per a Campos, Santanyí i ses Salines

Ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat

Ara Balears
1 min
El Partit Popular ha presentat l'esmena als Pressupostos Generals de l'Estat

PalmaEl Partit Popular ha presentat esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per reclamar més de 15 milions d'euros en inversions per a Campos, Santanyí i ses Salines. Segons ha informat el partit a través d'una nota de premsa, ha exigit al Congrés i al Senat que tinguin en compte aquesta partida pressupostària per dur a terme obres de millores en els municipis.

En el comunicat, detalla que ha reclamat més de 5,2 milions d'euros per a Santanyí per a la Xarxa de Sanejament de Cala Llombards i Son Moja, i 2,6 milions per a l'adequació i legalització de l'emissari submarí i abocament a la mar de l'EDAR de Cala d'Or. Per a ses Salines, ha demanat una partida pressupostària de 850.000 euros per a la reparació de la tarima del passeig Marítim de la Colònia de Sant Jordi. I per a Campos, reclama més de 3 milions d'euros per renovar la il·luminació, que passarà a ser LED; també s'hi inclou el canvi d'estructura dels fanals de sa Ràpita.

La portaveu del Partit Popular de les Illes Balears al Congrés, Marga Prohens, ha remarcat la importància de "salvaguardar els interessos de tots i cadascun dels municipis de les Illes". "Presentarem les esmenes que siguin necessàries per intentar pal·liar el continu menyspreu de Pedro Sánchez, amb el beneplàcit d'Armengol", ha sentenciat Prohens.

stats