Política 09/01/2021

El PP exigeix al Govern estendre els cribratges i accelerar la vacunació

Biel Company afirma que l'"únic full de ruta" de l'Executiu davant la crisi és la "improvisació" i el "tancament d'empreses"

Ara Balears
1 min
Biel Company, president del PP balear. / ARA BALEARS

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha exigit aquest dissabte al Govern que estengui els cribratges entre la població de les Illes i que acceleri la vacunació. Company ha afirmat que l'"únic full de ruta" de l'Executiu davant aquesta crisi sanitària i econòmica és la "improvisació" i el "tancament d'empreses".

El líder del PP a les Balears ha fet aquesta declaració després de la decisió del Govern de tancar bars, restaurants i grans superfícies de Mallorca durant dues setmanes a partir de dimarts que ve. Company ha manifestat que els qui "s'han relaxat" en aquesta crisi "han estat Armengol i els seus consellers, que sempre han anat a remolc del virus prenent males decisions".

Segons el president del PP, la vacuna "és ara mateix l'única porta a la reactivació econòmica; ens hi jugam salvar part de la temporada d'estiu". Així mateix, ha advertit que el Govern "ha d'acompanyar" les mesures restrictives amb ajudes i compensacions econòmiques per als sectors més afectats per la crisi.

Company ha criticat que Armengol hagi donat com a "única explicació" a l'augment de contagis que la població s'hagi relaxat, fet que el president popular ha qualificat de "cinisme després que ella mateixa fos caçada en un bar de copes de Palma infringint el toc de queda".

stats