VÍDEO POLÈMIC
Política 09/03/2015

El PP extremeny ignora la cúpula del partit i no retirarà el vídeo on compara Extremadura i Andalusia

La cúpula regional no aclareix si hi haurà una segona part de la sèrie que ha incomodat els dirigents populars de l'Estat i d'Andalusia

Efe
1 min

MèridaEl PP extremeny no retirarà el vídeo amb el qual va iniciar la seva sèrie d'animació en què compara la gestió de govern a Extremadura i Andalusia malgrat les crítiques rebudes i a les peticions perquè el retirés, incloses les dels populars andalusos i de la cúpula estatal del partit. El PP regional, però, entén que el vídeo ha estat beneficiós.

Així ho ha assegurat aquest dilluns el portaveu de campanya del PP d'Extremadura, Fernando Pizarro, a la roda de premsa posterior a l'habitual reunió setmanal del gabinet de campanya. "El vídeo no es retira, és el que ha decidit el gabinet de campanya per decisió unànime", ha dit Pizarro, que no ha volgut avançar si hi haurà un segon vídeo d'aquesta sèrie "perquè forma part d'una estratègia política que no es pot fer pública ".

A preguntes dels mitjans sobre si les raons per les quals no es retira tot i la petició que li han fet des del seu propi partit és si ha estat positiu per als seus interessos, Fernando Pizarro ha assegurat que "aquesta és una de les claus".

El portaveu de campanya del PP extremeny ha indicat sobre la sèrie d'animació que és "un material annex a tot allò presentat" i ha insistit que reflecteix la diferència entre dos models de gestió "i es manté per aquesta raó". A més, ha insistit que no comporta "cap atemptat contra ningú ni cap critica més que a la pròpia manera de gestionar en dues regions del sud".

stats