Política 09/09/2021

El PP diu que eliminarà la velocitat màxima de 80 quilòmetres per hora a la via de cintura si governa el 2023

Llorenç Galmés ha qualificat la polèmica mesura de mobilitat adoptada pel Pacte com "un caprici polític"

ARA Balears
2 min
El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, aquest dimecres en roda de premsa.

PalmaEl portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha anunciat aquest dimecres que exigiran l'"eliminació immediata" de la prohibició de circular a més de 80 quilòmetres per hora a la via de cintura. A més, ha avançat que si la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, no ho fa "serà una de les primeres mesures" que adoptaran si accedeixen al govern del Consell l'any 2023.

Galmés ha qualificat la polèmica mesura de mobilitat adoptada pel Pacte com "un caprici polític" i una "greu decisió" dels diferents governants de l'esquerra al Consell. "Ha causat un perjudici a la fluïdesa del trànsit en aquesta via tan important i no ha reduït la sinistralitat", ha dit el popular.

El portaveu del PP ha fet aquest anunci en una roda de premsa en la qual ha donat a conèixer algunes de les propostes de resolució corresponents al Debat de Política General incloses en una llista que en recull més de 100 i que són, a parer seu, "propostes reals que es poden executar de manera immediata si hi ha voluntat política per ajudar tots mallorquins".

Galmés també ha anunciat que demanarà a l'equip de govern insular la creació d'una partida pressupostària per combatre "de manera immediata" la pobresa energètica "en aquests moments tan complicats en què el govern de Sánchez i tot el partit socialista han permès que es pagui el rebut de la llum més car de la història".

Així mateix, ha avançat que proposarà un ampli ventall d'iniciatives en matèria de serveis socials com la creació de "més places de residència per atendre la demanda de les més de 1.200 persones que estan en llista d'espera". El líder popular també ha assenyalat que reclamarà a l'equip de govern l'abonament del "gran deute acumulat amb el tercer sector".

stats