Política 09/12/2021

El PP demana al Govern que doni tests d'antígens gratuïts als ciutadans durant les festes de Nadal

Núria Riera defensa l'ús del certificat covid per evitar que la incidència augmenti i es posin restriccions a la restauració

ARA Balears
1 min
Un professional sanitari fent un test ràpid d'antígens.

PalmaLa diputada del PP Núria Riera ha informat de la petició del seu partit perquè el Govern doni tests d'antígens gratuïts a tots els ciutadans de les Balears durant les festes de Nadal. Segons ha explicat Europa Press, Riera ha defensat aquest dijous la vacunació i l'ús del certificat covid per evitar que la incidència augmenti i es posin restriccions a la restauració.

El PP ha plantejat tres propostes per "millorar" la gestió de la pandèmia. Sobre la possibilitat de tests d'antígens gratuïts, Riera ha subratllat que seria "una mesura positiva que evitaria més contagis". En segon lloc, els populars han proposat facilitar als majors de 65 anys la possibilitat de tenir el certificat de vacunació "de manera més còmoda al seu centre de salut".

En aquest sentit, Riera ha apuntat que "s'han vist llargues coes a Son Espases i gairebé tots eren persones majors perquè tenen dificultats amb les tecnologies. Són els que més sofreixen la bretxa digital".

En tercer lloc, el PP ha avançat que registrarà una iniciativa perquè s'apliqui un únic protocol als centres escolars davant qualsevol contagi. Així mateix, demanaran al conseller d'Educació, Martí March, sobre aquest assumpte dimarts en el ple parlamentari.

stats