Política 29/08/2019

El PP demana la compareixença de Gómez pel cas d'intoxicació alimentària en un restaurant oriental de Palma

Durán considera "necessari i urgent que el Govern doni informació completa sobre aquest assumpte", atesa la "greu alarma social" que ha generat

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la diputada del PP Marga Duran

PalmaEl PP ha sol·licitat aquest dijous la compareixença urgent davant la Cambra de la consellera de Salut, Patricia Gómez, per donar "totes les explicacions" sobre el cas d'intoxicació alimentària en un restaurant oriental de Palma amb més de 50 afectats, ha destacat la diputada Marga Durán.

Durán ha assegurat que considera "necessari i urgent que el Govern doni informació completa sobre aquest assumpte", atesa la "greu alarma social" que ha generat i amb la finalitat d'"aclarir-ne els motius, les actuacions i el protocol activat pel Govern davant una situació tan greu com la intoxicació de 51 persones".

"Preocupa que, segons informacions periodístiques i una vegada detectat el lloc de la intoxicació, l'establiment estigués obert i donàs serveis de berenar i sopar, fins a tres dies després, quan ja estava confirmat el brot de salmonel·losi. És a dir, no es va ordenar el tancament fins diumenge, dia 25 d'agost", ha criticat la diputada popular.

Durán ha afegit que "és necessari que Gómez abandoni el silenci en el qual s'ha instal·lat els darrers dies, doni la cara i expliqui l'ocorregut en un exercici de transparència i responsabilitat".

stats