Política 15/10/2019

El PP se sent "a prop d'aconseguir el govern d'Espanya"

Els dirigents del PP balear es reuneixen amb sindicats policials

Ara Balears
1 min
Imatge de la reunió del PP amb els sindicats policials

PalmaLa vicesecretària d'organització del Partit Popular de l'Estat i presidenta del PP de Navarra, Ana Beltrán, ha afirmat aquest dimarts a la seu del PP balear que "sortirem a guanyar unes eleccions que ha provocat Sánchez amb el seu bloqueig i en les quals estam molt a prop d'aconseguir el govern d'Espanya". "Pablo Casado serà el pròxim president d'Espanya", ha sentenciat la vicesecretària.

Beltrán ha assenyalat que "el PP és el partit de la confiança; ja vam treure el país de la crisi de 2008 i ara som l'opció més preparada per evitar una nova crisi al nostre país". Durant el discurs, ha afegit que "el que més ens importa és el que uneix els espanyols, les seves preocupacions del dia a dia, a les quals volem donar solució, preocupacions com la insularitat en el cas de les Balears, l'accés a l'habitatge, l'educació, els impostos o trobar feina".

La vicesecretària del PP d'Espanya, al costat del president del PP balear, Biel Company; el secretari general, Toni Fuster, i els candidats al 10-N Marga Prohens, Maria Salom i Javier Bonet, s'ha reunit amb representants de sindicats de la Policia Nacional, amb el Sindicat Unificat de Policia (SUP), amb el Sindicat de Policia Nacional (CEP) i amb la Unió Nacional de Policies.

stats