Política 08/05/2019

Jarabo: "Aspiram a liderar una majoria progressista a Palma"

Podem ha presentat aquest dimecres horabaixa la seva llista per a les eleccions municipals

E. Navarro
2 min
Imatge de la presentació de la candidatura de Podem per a Palma

PalmaPodem ha presentat aquest dimecres horabaixa la seva candidatura per a les eleccions municipals a Palma en una roda de premsa a la plaça Pere Garau. El cap de llista, Alberto Jarabo, ha explicat que aspiren a ser la primera força de Ciutat: "Si no tenim majoria absoluta, que pareix que serà així, intentarem arribar a un govern de coalició que aspiram a liderar".

Quant al diàleg amb MÉS i el PSIB, Jarabo ha expressat que van ser "molt generosos cedint la batlia en aquell moment", i s'ha mostrat convençut que s'entendran i que "la capacitat de diàleg que hem tingut en aquesta legislatura encara serà més intensa i amb més confiança". "Les tres persones que ens presentam [Jarabo, Noguera i Hila] som persones decents, hem treballat per a la ciutadania i tenim claríssim que el servei públic és la nostra vocació", ha afegit.

La formació morada es presenta als comicis amb el lema 'Palma valenta i viva', "valenta per posar fi a la precarietat i lluitar contra els oligopolis, i viva, per una ciutat amb dinamització cultural, dinàmica, amb els parcs plens i persones contractades per l'Ajuntament amb bons salaris", ha precisat Jarabo.

A l'acte, també han estat presents altres integrants de la llista municipalista, com Sonia Vivas, Jordi Vilà, Dana Echevarría, Carol Abat, Rodrigo Andrés Romero i Alfredo Barón. Vivas, número 2 de la llista, ha assegurat que ve per "mantenir un ajuntament net, per dignificar la vida política i per feminitzar-la". Pel que fa al model policial de ciutat, ha defensat un model "en què la policia es posi al servei de la ciutadania".

Alfredo Barón, que tanca la llista, també ha dit que "tot el que s'ha aconseguit amb l'ara injuriada transició està a punt de trencar-se amb el moviment feixista que ressorgeix" i que per aquest motiu és necessari "continuar lluitant des de l'esquerra".

Per part seva, Dana Echevarría, que és la número 8, ha destacat el seu treball en el teixit associatiu a Palma i ha remarcat la necessitat d'aturar "certs espais polítics que estan promovent l'odi cap als immigrants", ja que això pot comportar "conseqüències perilloses per a tothom".

Carol Abat, d'Esquerra Unida i provinent del sector sociosanitari i del món sindical, ha assegurat que "sortim a aturar la dreta, a defensar els serveis públics i la classe treballadora". Per acabar, Rodrigo Andrés Romero, actual regidor d'Infraestructures, ha apuntat que vol aportar "l'experiència dels quatre anys de legislatura en què s'ha treballat molt", però que ara "s'ha de consolidar tot aquesta feina assegurant que les inversions arribin a tots els barris".

stats