Política 03/05/2023

El Pi vol eliminar el carril bus-VAO i augmentar a 100 km/h la velocitat a la via de cintura

Antoni Salas afirma que la seva implementació ha estat "un caos total"

ARA Balears
1 min
Els candidats d'El Pi han presentat aquest dimecres les mesures en matèria de mobilitat.

PalmaEl candidat d'El Pi al Consell de Mallorca, Antoni Salas, ha anunciat que la formació eliminarà el carril bus-VAO i incrementarà el límit de velocitat a la via de cintura fins a 100 km/h. "El carril bus-VAO no ha funcionat. Ha estat col·lapsat durant tot l'hivern i la primavera, i ara que arriba la temporada alta tenim molta por perquè veim que serà un caos total", ha assegurat Salas.

El candidat d'El Pi a la institució insular afirma que és imprescindible que hi hagi un pla de mesures per part de l'Administració per evitar els embossos en hora punta. "No es tracta d'aplicar una sola mesura, sinó un compendi que puguin ajudar a alleugerir aquesta situació". En aquest sentit, Salas també proposa incrementar els aparcaments dissuasius, lligats a la utilització del tren, amb una bona connexió amb el centre de la ciutat.

Per part seva, el candidat de la formació a Cort, Carles Cabrera, ha declarat que eliminaran el límit de velocitat de 30 km/h dins Palma per augmentar-lo fins als 40 km/h i a 50 km/h a les principals artèries de circulació com el carrer d'Aragó. També aposta per l'enfortiment de la xarxa del metro. "Hem d'ampliar-ne la xarxa i no col·lapsar els carrers amb línies de tramvies", ha finalitzat.

stats