Política 09/06/2022

Pere Soler s'afilia a Per Balears i retira la demanda a El Pi

Mentre, el comitè local d'Inca, presidit anteriorment per Soler, presentarà aquesta setmana nous gestors

1 min
Pere Soler

L'exportaveu de El Pi al Consell de Mallorca, Pere Soler, ha anunciat aquest dijous la seva incorporació al nou projecte polític Per Balears. A més, ha comunicat que retirarà la demanda a El Pi per expulsar-lo del partit. Mentrestant, l'anterior comitè local de Soler, El Pi d'Inca, ha anunciat que presentarà aquest divendres els nous membres gestors.

En concret, Soler ha explicat que ha pres aquesta decisió després de la dissolució del comitè local d'Inca i "voler estar al costat dels seus companys", en referència que "espera que més díscols d'El Pi se sumin" a la nova formació, nascuda a Eivissa i amb projecció regionalista.

En referència a la demanda judicial que va interposar Soler a El Pi per considerar improcedent la seva expulsió ha insistit que "no és que no pensi que es va actuar de manera precipitada i incorrecta, però si ja no vull entrar en el meu anterior partit el punt coherent és retirar la denúncia".

"Aquest projecte m'agrada perquè és a llarg termini; per tant, no té com a únic objectiu el 2023", ha expressat Soler fent al·lusió a la seva possible candidatura representant Per Balears en les eleccions vinents. "No tenim decidit quines seran les responsabilitats i candidatures", ha aclarit. Ara bé, "amb vista al futur hi haurà molts pobles de Mallorca que faran candidatura de Per Balears", ha assegurat.

stats