Política 04/02/2022

Patrícia Guasp: "No és la reforma laboral de Pedro Sánchez, i menys de Yolanda Díaz"

La portaveu de Ciutadans a les Balears també ha qualificat de "vergonyosa" l'actitud del PP

ARA Balears
1 min
La portaveu i coordinadora de Ciutadans Balears, Patrícia Guasp.

PalmaCiutadans Balears ha valorat positivament l'acord sobre la reforma laboral. Segons ha assegurat la seva coordinadora i portaveu, Patrícia Guasp, "Ciutadans ha complert amb els autònoms, els treballadors i les empreses d'aquest país". En aquest sentit, també ha volgut assenyalar que "no és la reforma de Pedro Sánchez, i menys de Yolanda Díaz, sinó de l'acord entre sindicats, patronals i autònoms".

Guasp també ha fet aquestes declaracions fent referència a Podemos, i ha dit que "aquesta reforma no suposa una derogació com prometia Podemos en el seu programa electoral amb els seus pactes de Govern". Igualment, també ha fet esment al PP, i ha assegurat que la seva actitud ha estat vergonyosa: "Ara posen el focus en un error quan el fet greu és que no hagin aprovat aquest acord social i econòmic en benefici de tots els ciutadans".

En general, la portaveu de la formació taronja ha assegurat que el seu partit ja havia fet patent moltes vegades la necessitat de dur a terme una reforma laboral. "Hem de posar fi a la precarietat i la temporalitat, que tant de mal fa als treballadors, però també a les empreses que generen inseguretat", ha explicat Guasp.

Finalment, Patrícia Guasp també ha celebrat que amb aquesta reforma es consolida la figura del fix discontinu, "una figura totalment necessària en el mercat laboral de les Illes Balears".

stats