Política 03/03/2020

El Parlament s'acomiada de Jaume Font amb una ovació

El ja exdiputat d'El Pi demana que els representants polítics construeixin ponts en benefici de la ciutadania

Maria Llull
1 min
L'exdiputat d'El Pi, Jaume Font, s'acomiada del president del Parlament, Vicenç Thomàs

PalmaL'expresident i exportaveu d'El Pi, Jaume Font, s'ha acomiadat aquest dimarts del Parlament enmig d'una ovació de tots els diputats de la Cambra. Font ha formulat una única pregunta durant la sessió de control al Govern, i ha aprofitat el seu torn de paraula per donar les gràcies a les persones que han format part de la seva vida política, a més dels companys de partit.

Font ha demanat als representants polítics que construeixin "ponts" en benefici de la ciutadania i que hi hagi "unitat d'acció" per aconseguir unes Illes Balears "competitives, justes i sostenibles". "Tots, fins i tot els que no volen, construïm aquesta comunitat", ha afirmat el polític regionalista.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha tingut també paraules d'agraïment cap a Jaume Font, a qui ha desitjat "sort en la seva vida privada". "Vostè és una persona amb seny i responsabilitat, que ha prioritzat els interessos generals i ha sabut dialogar des de la discrepància política", ha dit Armengol.

Abans d'abandonar la sala de plens del Parlament, Font s'acomiadat un per un dels portaveus parlamentaris, ha saludat el president de la Cambra, Vicenç Thomàs, i ha abraçat Francina Armengol.

stats