Política 31/12/2018

L'oposició critica el discurs de Cap d'Any d'Armengol

Company veu una "presidenta acabada" i Pericay confia que sigui el darrer discurs de la socialista com a presidenta

J. R.
1 min
Company demana “unitat”

PalmaL'oposició ha reaccionat aquest dilluns al discurs de Cap d'Any que va pronunciar la presidenta del Govern, Francina Armengol. Tant el Partit Popular com Ciutadans critiquen l'actitud autocomplaent de la presidenta. El president del PP, Biel Company, ha assegurat a la Festa de l'Estendard que Armengol és una "presidenta acabada" i que la legislatura també va acabar "fa molts mesos".

Per al líder conservador, el missatge de la socialista ha estat "trist" i "apagat" i ha acusat Armengol de "postureig" i de "no poder oferir pràcticament res a la societat". De fet, Company s'ha mostrat "estranyat" pel fet que la presidenta reclamàs una millora del finançament quan "no ha estat capaç de signar un nou Règim Especial".

Així mateix, el president del PP ha retret que el Govern no hagi firmat acords ni obtingut resultats de les negociacions amb l'Estat en matèries com la depuració d'aigües o la construcció d'habitatges de protecció oficial.

El líder de Ciutadans, Xavier Pericay, també ha reaccionat al discurs de la presidenta. Pericay considera que "aquest discurs no ha duit res nou" i confia "que sigui el darrer que Francina Armengol pronuncia com a presidenta de la Comunitat.

Imatge d'arxiu, Xavier Pericay al Parlament

"Aquest Govern ha governat sense consensos amb els partits de l'oposició, promovent o tolerant polítiques de confrontació com les que tenen a veure amb el turisme o l'independentisme català i ha utilitzat la llengua i la memòria per dividir la societat", ha assegurat el líder del partit taronja.

stats