Política 25/10/2021

Noguera demana fer "un esforç col·lectiu" per enfortir el projecte de MÉS amb vista a les pròximes eleccions

ARA Balears
1 min
Antoni Noguera

PalmaEl coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha demanat aquest dilluns a la militància que faci un "esforç col·lectiu" per encarar el camí cap a les eleccions del 2023 i "millorar els resultats electorals a fi de ser el partit sobiranista d'esquerres, ecologista i feminista referent d'aquest país". Aquesta petició l'ha feta després de les primàries que s'han fet aquest darrer cap de setmana i que han acabat amb la victòria de Lluís Apesteguia per encapçalar les llistes del partit al Parlament i Jaume Alzamora per al Consell.

Així, segons ha informat Europa Press, durant la Comissió Executiva de MÉS, Noguera ha insistit a "mantenir l'elegància" demostrada fins ara i afrontar el congrés previst per al mes de novembre amb l'objectiu d'"enfortir el projecte". Precisament, amb la vista posada en el congrés, Noguera ha recalcat que "MÉS ha de sortir reforçat, unit, amb consens i plantejaments ambiciosos".

El coordinador ha assegurat que l'executiva actual arriba a la cita complint amb el que es va fixar a l'inici del mandat: "consolidar el projecte, convertir MÉS en un partit, impulsar-ne la branca juvenil, establir les bases d'una marca estable per concórrer a les eleccions estatals i després d'haver conclòs un procés per elegir els candidats".

stats