Política 17/02/2019

"Ningú té la mateixa visió fins i tot en un mateix projecte polític": les 10 frases de Marta Rovira al 'Quatre Gats'

La secretària general d'ERC admet diferències amb Junqueras abans de la DUI

Ara
1 min
Marta Rovira, durant l'esmorzar informatiu Pimera Plana

BarcelonaLa secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha estat entrevistada aquest diumenge al programa 'Quatre Gats' de TV3. Aquestes són les deu frases més destacades de l'entrevista:

1. "El judici és polític i la sentència ja deu estar escrita. Si fos just seria d’absolució".

2. "Intenten fer-te sentir responsable de la presó provisional pel risc de fuga, però no hem comès cap delicte i sóc a l’exili per poder estar amb la meva filla".

3. "Si m’hagués quedat estaria a la presó perquè era el que ens arribava, si es revisava la meva llibertat era per tancar-me perquè no tenia cap lògica tornar-me a citar".

4. "Es vol criminalitzar els nostres pensaments, van a per l’independentisme i als que tenen major perspectiva de creixement (en referència a ERC)".

5. "Ningú té la mateixa visió fins i tot en un mateix projecte polític (sobre les diferències amb Junqueras abans de la DUI)".

6. "No ho vam fer tot bé a l’octubre i aprenem que l’Estat està disposat a tot i que no ens enfrontem a un estat democràtic".

7. "Vam celebrar un referèndum i vam obtenir un mandat democràtic, però aquest necessita d’un mandat efectiu".

8. "Ens demanaven que votéssim a favor dels pressupostos de manera gratuïta quan el PSOE no fa res per buscar una sortida política".

9. "Falta una estratègia conjunta fent autocrítica i posar-nos d’acord de com s’avança sense que cadascú defensi únicament les seves posicions".

10. "La vaga general és una bona notícia perquè és una mobilització unitària i es teixeix confiança entre partits i entitats".

stats