Podem Mallorca defensa Nina Parrón en relació amb el cas Skibinsky

El Partit Popular ha demanat la dimissió de la directora insular d'Igualtat, que ha de pagar una fiança de 30.000 euros per possibles delictes d'injúries i calúmnies contra el president de l'Associació de Pares Separats 

La formació Podem Mallorca ha emès un comunicat en què deixa clar el seu posicionament de suport per a la directora insular d'Igualtat al Consell de Mallorca, Nina  Parrón . El text defensa les declaracions fetes per Nina Parrón contra  Jorge   Skibinsky  l'any 2016, després que el fiscal arxivàs la denúncia per violència masclista contra el president de l'Associació de Pares Separats.

El text explica: "E l 2018  encara hi ha persones que consideren que assassinar l'exparella ruixant-la amb benzina i calant-li foc és un crim passional i no un assassinat masclista. Denunciar tal despropòsit (...) suposarà el judici de la nostra companya Nina  Parrón ", i afegeix, " denunciam  i no entenem que es jutgi a qui defensa la igualtat i intenta sensibilitzar la societat davant els diferents models de violència masclista".

El comunicat es tanca reafirmant la defensa de la feina feta per Nina  Parrón  com a directora insular d'Igualtat i manifesta "que ens tindrà sempre al seu costat en la lluita per intentar posar fi per sempre a la xacra de la violència masclista".

La resposta del Partit Popular no s'ha fet esperar. El portaveu de la formació al Consell de Mallorca,  Mauricio  Rovira, ha demanat la dimissió de Nina  Parrón  i que pagui de la seva "pròpia butxaca" la fiança de 30.000 euros que l'imposa el jutge.

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF