Política 26/04/2022

Negueruela assegura que “enguay tindrem l’atur més baix de la història”

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball ha valorat positivament les dades d'afiliació de Setmana Santa

1 min
El conseller de Treball, Iago Negueruela, en el Parlament.

Palma"Enguany tindrem les millors xifres d'ocupació de la nostra història", ha assegurat el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, aquest dimarts en el ple del Parlament balear. Amb aquesta afirmació, el membre del Govern ha volgut atacar la diputada del Partit Popular Maria Salomé, sota l'argument que aquestes dades són gràcies al fet que la seva formació "no governa" a hores d'ara, igual que va passar amb les del 2019.

Negueruela ha anat més enllà i ha augurat també que aquest 2022 les Illes tindran "l'atur més baix de la història", en resposta a la pregunta de Salomé, qui li havia demanat una valoració de les dades d'afiliació de la Setmana Santa. "Amb vostès hi havia pitjors salaris, no hi havia protecció social; no han col·laborat perquè això sigui possible", ha advertit el conseller.

El titular de Model Econòmic ha assenyalat que el Toni Costa, el diputat popular, "hauria de demanar perdó per la seva gestió de l'anterior crisi, amb quatre anys de salaris baixos". En contraposició, Negueruela ha indicat que el seu equip de govern està "tremendament orgullós de sortir així de la crisi".

Davant això la diputada popular ha retret al conseller que el seu discurs és de "pati d'escola" i l'ha acusat de manca de "coherència". Salomé ha recordat els problemes de manca d'habitatge per als treballadors turístics i li ha demanat posicionar-se: "Vostè està amb els del decreixement i de la turismofòbia o amb els que aposten pel creixement sostenible i turisme de qualitat?". A la pregunta, Negueruela simplement ha contestat que "el Govern està amb els treballadors i treballadores".

stats