Política 09/02/2022

Miquel Maria es convertirà divendres en el nou coordinador de Més per Menorca

Substitueix Damià Moll, que va renunciar al càrrec per motius laborals

Iván Martín
1 min
Miquel Àngel Maria és conseller insular i futur coordinador de Més per Menorca.

MAÓEl conseller de Joventut, Esports, Educació i Cultura de Menorca, Miquel Àngel Maria, es convertirà aquest divendres en el nou coordinador general de Més per Menorca en substitució de Damià Moll, que renuncià al càrrec el mes passat per motius laborals.

Maria és l'únic militant que ha formalitzat la candidatura a coordinador general en el termini fixat i només queda que la proposta sigui ratificada a la pròxima assemblea de la formació econacionalista, que tindrà lloc divendres al Mercadal.

El futur coordinador ha destacat que el partit està constantment incorporant noves persones, la majoria, joves: "Els actuals dirigents tenim el relleu garantit, som un equip en plena forma, estam en zona Champions i amb un planter preparat per assumir responsabilitats".

D'altra banda, Maria ha assegurat que el càrrec de coordinador general del partit no interferirà en les àrees de gestió del Consell de Menorca: "No es tracta de dedicar més temps, sinó de dedicar i reforçar a partir de la meva experiència el treball col·lectiu que fa l'executiva del partit".

A més, Miquel Maria ha recordat que ha començat el compte enrere per a la celebració d'eleccions i per això cal definir el projecte de la formació amb vista al futur: "Oferim una proposta renovada, seriosa i capaç de donar resposta als reptes més importants, com l'accés a l'habitatge, la necessitat d'avançar cap a la transició energètica, la millora del transport públic i continuar treballant perquè el turisme no es mengi tota l'activitat econòmica".

stats