Política 01/05/2022

MÉS reclama un sector laboral més proteccionista

La formació ha fet el seu tradicional dinar del Primer de Maig

ARA Balears
1 min
Representants de Més al dinar popular del Primer de maig

El coordinador de MÉS per Mallorca, Lluis Apesteguia, ha reclamat aquest dissabte, durant el tradicional dinar popular del Primer de Maig, que "els treballadors de Mallorca necessiten un marc laboral propi que els doni seguretat i els ajudi a iniciar projectes de vida".

En concret, més d'un centenar de persones s'han reunit en una trobada a l'ermita de Sant Miquel de Campanet, després de dos anys d'eludir la cita a la força. Apesteguia s'ha dirigit als assistents en un discurs en el qual ha reivindicat que "el context internacional i la pujada dels preus estan tibant moltes economies de famílies treballadores" i "és necessari aprofundir en mesures que garanteixin el present i el futur de la nostra gent", ha dit.

D'altra banda, el secretari general del partit, Jaume Alzamora, ha assegurat als presents que "MÉS és l'única opció que aposta per solucions específiques i adaptades a la realitat dels treballadors mallorquins". Així mateix, ha animat la militància i els simpatitzants de la formació a "ser els voluntaris i portaveus d'una causa noble, necessària i justa com és aconseguir dibuixar un horitzó d'esperança per als treballadors d'aquesta terra".

Per part seva, la portaveu de la formació, Marta Carrió, ha insistit en "una revolució laboral que defensi els drets de conciliació entre la vida laboral i la personal amb la corresponsabilitat consegüent entre homes i dones, juntament amb salaris justos i condicions de treball dignes".

stats